Арт Криейт предлага продуктите и услугите си на българския пазар повече от 12 години. През тези години фирмата натрупала голям опит в изграждането на външни топлоизолационни системи (сайдинг), вътрешни стенни облицовки, анти-бактериални ПВЦ облицовки за бани и санитарни помещения, както и извършването на много други довършителни строително-монтажни услуги. Основните ни приоритети са насочени към изграждането на по-добра работна база, разкриването на нови работни места, разширяването на продуктовия каталог, съответно и предлаганите услуги, както и цялостното развитие и затвърждаване на изградения през годините професионален опит.
За 12-те години от създаването си, фирмата е изградила топлоизолационни системи(сайдинг) на над 3000 домакинства и промишлени сгради в страната и чужбина. С използваните ПВЦ стенни облицовки на Slovinyl siding(EU) и Foundry siding(USA), които издават сертификат за качество и 50 години гаранция, фирмата е доказала, че може да задоволи изискванията на потребителите за екологично чисти, енергийно-ефективни и добре балансирани относно цена-качество фасадни решения.
В стремежа си да задоволим нуждите и изискванията на нашите клиенти, фирмата ни ежегодно разширява дейността си, като наема опитни специалисти, чрез които в списъка на предлаганите от нас услуги вече са: покривни конструкции, проектиране и изграждане на басейни и спа центрове, както и проектиране и строителство на едно-фамилни къщи.